2021知到答案 英语国家文化 智慧树网课章节测试答案

绪论 单元测试

1、多选题:
What will we learn from the course?
选项:
A:Famous Writers
B:American presidential election
C:Mornachy
D:Tita dance
答案: 【Famous Writers;
American presidential election;
Mornachy;
Tita dance】

第一章 单元测试

1、判断题:
People in different parts of Britain like to use the nameEnglandtorefertotheircountry.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
Intermsofpopulationandarea,NorthernIrelandisthesecondlargestpartofBritain.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
ThemajorityofthepeopleinBritainaredescendantsoftheAngloSaxons.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
TheAngloSaxoncametoBritaininthe5thcentury.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
TheVikingbegantoattacktheEnglishcoastinthe8thcentury.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

6、判断题:
TheMaganaCartawasdesignedtoprotecttherightsofboththeprivilegedclassandtownspeople.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

7、单选题:
ThetwomainislandsoftheBritishIslesare_____.()
选项:
A:GreatBritainand Ireland
B:GreatBritainand Northern Ireland
C:GreatBritainandScotland
D:GreatBritainandEngland
答案: 【GreatBritainand Ireland】

8、单选题:
_____isthecapitalcityofScotland.()
选项:
A:Cardiff
B:Belfast
C:Edinburgh
D:London
答案: 【Edinburgh】

9、单选题:
TheintroductionofChristianitytoBritainaddedthefirstelementof_____wordstoEnglish.()
选项:
A:DanishandFinnish
B:DutchandGerman
C:LatinandGreek
D:FrenchandItalian
答案: 【LatinandGreek】

10、单选题:
Bythelate7thcentury,_____becamethedominantreligioninEngland.()
选项:
A:AngloSaxonsChristianity
B:GermanicChristianity
C:RomanChristianity
D:CelticChristianity
答案: 【RomanChristianity】

第二章 单元测试

1、判断题:
ConventionsareregardedlessimportantthanthestatutorylawintheworkingoftheEnglandgovernment.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
CabinetmembersarechosenbythePrimeMinisterfromvariouspoliticalpartiesinParliament.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

3、判断题:
Inreality,theBritishKingorQueenisthe source ofallgovernmentpowers.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、判断题:
TheBritishParliamentisthelaw-makingbodyoftheCommonwealthofNations.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
TheBritisheconomyexperiencedarelativedeclineduringthepostwarperiod.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

6、判断题:
Thatcher’srevolutionturnedouttobeagreatsuccessindealingwithalltheBritisheconomicandsocialproblems.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

7、单选题:
TheimportanceoftheBritishmonarchycanbeseeninitseffecton____.()
选项:
A:publicattitude
B:advisingthegovernments
C:politicalparties
D:passingbills
答案: 【publicattitude】

8、单选题:
InBritain,theparliamentarygeneralelectionisheldevery_____years.()
选项:
A:four
B:three
C:five
D:six
答案: 【five】

9、单选题:
TheBlairgovernmentwassuccessfulinthefollowingaspectEXPECT____.()
选项:
A:reducingunemployment
B:limitinggovernmentspending
C:keepinginflationundercontrol
D:reducinginequality
答案: 【reducinginequality】

10、单选题:
OfthefollowingsectorsinBritain,_____hasexperiencedspectaculargrowthsincetheendoftheWorldWarⅡ.()
选项:
A:themanufacturingindustry
B:theenergyindustry
C:agriculture
D:theservicesector
答案: 【theservicesector】[$]

第三章 单元测试

1、判断题:
EducationinBritainiscompulsoryforallchildrenbetweentheagesof6and15.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

2、单选题:
SherlockHolmesisakindof programproducedbytheBBC.()
选项:
A:TVseries
B:documentary
C:radio
D:drama
答案: 【TVseries

3、单选题:
Over_____ofBritishchildrenreceiveprimaryandsecondaryeducationthroughtheindependentsystem.()
选项:
A:5%
B:7%
C:Partiallyfunded8%
D:6%
答案: 【7%

4、判断题:
TheCanterburyTalesisrepresentativeworkoftheoldEnglishperiod.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
TheRenaissanceischaracterizedbyadmirationoftheGreekandLatinclassicworks.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

6、判断题:
WilliamWordsworthandSamuelTaylorColeridgebroughttheRomanticMovementtoitsheight.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
LordByrondistinguishedhimselfbythemusicalqualityofhisshortpoems,suchas“OdetotheWestWinds”.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、单选题:
ThemostsignificantachievementoftheEnglishRenaissanceis_____.()
选项:
A:poetry
B:pamphlet
C:novel
D:drama
答案: 【drama

9、单选题:
_____isviewedasRomanticpoetry’s“Declarationofindependence”.()
选项:
A:“IWonderLonelyasaCloud”
B:DonJuan
C:TheprefacetoLyricalBallads
D:PrometheusUnbound
答案: 【TheprefacetoLyricalBallads

10、单选题:
OfDicken’snovels,_____isconsideredmostautobiographical.()
选项:
A:ATaleofTwoCities
B:OliverTwist
C:GreatExpectations
D:DavidCopperfield
答案: 【DavidCopperfield

第四章 单元测试

1、判断题:
TheeasternhighlandsformedbytheAppalachianRangeholdone-thirdofthecountry’scontinentalterritory()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

2、判断题:
NewYorkiscomposedoffiveboroughs,includingManhattan,Brooklyn,theBronx,StatenIslandandQueens.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、判断题:
SanFranciscoisthesecondlargestcityafterNewYorkandtheworld-famousHollywoodislocatedhere.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、判断题:
TheAmericanCivilWarnotonlyputanendtoslavery,butalsomakeAmericanasingle,indivisiblenation.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、单选题:
TheU.S.liesin_____NorthAmerica,withCanadatothenorth,Mexicotothesouth,theAtlantictoits—-andthePacifictoits_____()
选项:
A:western,west,east
B:central,east,west
C:southern,west,east
D:northern,east,west
答案: 【central,east,west

6、单选题:
ThecontinentalUnitedStateshas_____states.()
选项:
A:48
B:50
C:35
D:49
答案: 【48

7、单选题:
Thestateof_____isthelargestinareaofalltheU.S.states.()
选项:
A:Hawaii
B:Texas
C:Alaska
D:Florida
答案: 【Alaska

8、单选题:
Someoftheworld-famousuniversitieslikeHarvard,YaleandMITarelocatedin_____.()
选项:
A:theMidwest
B:NewEngland
C:theWest
D:theSouth
答案: 【NewEngland

9、单选题:
ThecharacteristicsofthedominantAmericancultureare_____.()
选项:
A:English-speaking,NorthernEuropean,Protestantandupper-class
B:English-speaking,WesternEuropean,RomanCatholicandupper-class
C:English-speaking,WesternEuropean,Protestantandmiddle-class
D:English-speaking,NorthernEuropean,RomanCatholicandmiddle-class
答案: 【English-speaking,WesternEuropean,Protestantandmiddle-class

10、单选题:
ThepolicyoftheUnitedStateswas_____atthebeginningofthetwoWorldWars.()
选项:
A:partialinvolvement
B:appeasement
C:fullinvolvement
D:neutrality
答案: 【neutrality

第五章 单元测试

1、单选题:
TheUS.Constitutioncameintoeffectin_____.()
选项:
A:1787
B:1793
C:1789
D:1791
答案: 【1789

2、单选题:
TheConstitutionoftheUnitedStates_____.()
选项:
A:givesthemostpowertotheSupremeCourt
B:givesthemostpowertothepresident
C:givesthemostpowertoCongress
D:triestogiveeachbranchenoughpowertobalancetheothers
答案: 【triestogiveeachbranchenoughpowertobalancetheothers

3、单选题:
TheBillofRight_____.()
选项:
A:guaranteescitizensoftheUSspecificindividualrightsandfreedom
B:definestherightsofCongressandtherightsofthePresident
C:ispartoftheDeclarationofIndependence
D:hasnorelationshipwiththeConstitution.
答案: 【guaranteescitizensoftheUSspecificindividualrightsandfreedom

4、单选题:
TheSupremeCourtiscomposedof___justices.()
选项:
A:9
B:7
C:8
D:6
答案: 【9

5、判断题:
TheUSCongressconsistsoftwohouses:theHouseofCommonsandtheHouseofLords.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、判断题:
TheAmericanforeignpolicythroughoutWorldWar2wasneutrality.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
PresidentRoosevelt’sNewDealhadlittleeffectindealingwiththeeconomiccrisisintheearly1930s()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
ThegrowthanddeclineoftheAmericanforeigntradehaslittletodowiththeworldeconomy.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

9、单选题:
ThemodernAmericaneconomyprogressedfrom___to____,andthento____.()
选项:
A:acolonialeconomy,ahandcrafteconomy,anindustrialeconomy
B:ahandcrafteconomy,afarmingeconomy,anindustrialeconomy
C:afarmingeconomy,ahandcrafteconomy,anindustrialeconomy
D:acolonialeconomy,afarmingeconomy,anindustrialeconomy
答案: 【acolonialeconomy,afarmingeconomy,anindustrialeconomy

10、单选题:
Employmentinthe___sectorhasbeenincreasingintheUSsincethe1970s.()
选项:
A:agriculture
B:high-tech
C:manufacturing
D:service
答案: 【service

第六章 单元测试

1、判断题:
OutstandinggraduatesofYaleUniversityincludePresidentWilsonandmorethan80senators.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

2、判断题:
ItisTheNewYorkTimesthatfirstuncoveredtheWatergateScandalin1972.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

3、单选题:
ThefollowingarethethreeleadingweeklynewsmagazinesofAmericaexcept.()
选项:
A:Discover
B:Newsweek
C:U.S.NewsandWorldReport.
D:Time
答案: 【Discover

4、单选题:
“Strangenameswereoverthedoors—strangefacesatthewindows—everythingwasstrange.Hismindnowbegantomisgivehim,thatbothheandtheworldaroundhimwerebewitched.Surelythiswashisnativevillage,whichhehadleftbutthedaybefore.”Theabovepassageistakenfrom____.()
选项:
A:Irving’s“RipVanWinkle”
B:James’“DaisyMiller”
C:Hawthorne’s“YoungGoodmanBrown”
D:Hemingway’s“IndianCamp”
答案: 【Irving’s“RipVanWinkle”

5、判断题:
WaltWhitmanintroducedgreatinnovationstoAmericanliterature,anddevisedapoeticstyle,freeverse.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、判断题:
EzraPoundleadstheSchoolofImagism,whichadvocatesaclear,highlyvisualpresentation.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、单选题:
Ofthefollowingwriter,fromtheColonialandRevolutionaryPeriods.()
选项:
A:EdgarAllanPoeandJonathanEdwards
B:BenjaminFranklinandJonathanEdwards
C:BenjaminFranklinandEdgarAllanPoe
D:EdgarAllanPoeandWashingtonIrving
答案: 【BenjaminFranklinandJonathanEdwards

8、单选题:
_____isregardedasthe“fatherofAmericanliterature”()
选项:
A:RalphWaldoEmerson
B:WashingtonIrving
C:JamesFenimoreCooper
D:ThomasJefferson
答案: 【WashingtonIrving

9、单选题:
Ofthefollowing,_____isNOTcharacteristicofMarkTwain’sworks()
选项:
A:arealisticview
B:asenseofhumor
C:anidealisticview
D:colloquialspeech
答案: 【anidealisticview

10、单选题:
ThevaluesbelowbelongtoPuritanismexcept______.()
选项:
A:Leisure
B:sobriety.
C:piety
D:thrift
答案: 【Leisure

第七章 单元测试

1、判断题:
ThehighestpeakinNewZealandisMountCook,whichliesinthecenteroftheSouthernAlps.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、判断题:
TheharpwasinventedbytheCeltics.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

3、判断题:
Irishcoffeeisgoodwhenit’shot.Therefore,it’sbettertochooseglasscupwithgoodheatpreservationtodrinkIrishcoffee.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、判断题:
Fromthestructureoftheinstrument,bagpipeiscomposedofapipeandabag.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
Canadaisthesecondlargestcountryintheworldintermsofterritory.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

6、判断题:
CanadahasatypicaloceanicclimateinfluencedbyboththeAtlanticOceanandthePacificOcean.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

7、判断题:
TheCanadiangovernmentisresponsibletotheKingorQueenofBritain.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、判断题:
Intermsoflandmass,Australiaisthesixthlargestcountryintheworld.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

9、判断题:
TheAustralianConstitutioncanbechangedeitherbythegovernment’swillorbyreferendum.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
TheAustralianSenatehasmorepowerthantheHouseofRepresentativestomakelaws.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【

11、判断题:
TheMaorilanguageisoneoftheofficiallanguagesinNewZealand.()
选项:
A:错
B:对
答案: 【】[/$]

《2021知到答案 英语国家文化 智慧树网课章节测试答案》由本站整理发布,如若转载,请注明出处:http://www.tiku56.com/zhihuishu/447028.html